En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana verişiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Mono blok gövde konstrüksiyonsı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile katkısızlanmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, panik koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basitçe bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın müstacel durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya rast ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son paye nazik bir öneme sahiptir.

Kullanılacak can Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul adetsı 100 kişgüzel aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara intikalini engellemek yahut kabil olduğu derece geciktirmektir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Mevzii itfaiye yetkilileri ve çatı denetçileri, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün aranjör gereklilikleri hakkındaladığından ve emin bir boşaltma rotası sağlamlamada yüksek başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yetişmek, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page